Рік би пили: у львівському гаражі виявили більше двох тисяч пляшок підробленої горілки

У львівському гаражі виявили більше двох тисяч пляшок підробленої горілки. Фото Держприкордонслужби

Напередодні, 28 квітня, в одному з гаражних кооперативів Львова правоохоронці виявили масштабну партію контрафактного алкоголю. У гаражі знайшли понад 2 тисячі літрів рідини, схожої на спирт, а також більше 2 тисяч пляшок підробленої горілки відомих брендів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Понад 2300 літрів рідини з характерним запахом спирту переховували у одному з гаражних кооперативів Львова. Нею було наповнено більше 2000 пляшок горілки відомих брендів, з акцизними марками, що мають ознаки підробки. Ще майже тонна «алкогольної продукції» містилася в 10-літрових упаковках типу «bag-in-box» без жодних маркувань», - повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Виявлені товари вилучили співробітники фіскальної служби. Слідчі дії тривають. Правоохоронці відкрили два кримінальних провадження – за ст. 199 та ст. 204 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, львів’яни разом з кількома мешканцями області підробляли горілку відомих марок. Підпільний цех організували у будинку одного з сіл Яворівського району, а фальсифікат продавали через мережу гуртової та роздрібної торгівлі в регіоні.

Последние новости