Жива мішень: в парку на Львівщині невідомі влаштували стрілянину по собаці

В парку на Львівщині невідомі влаштували стрілянину по собаці. Фото: Вікторія Андрущак

На території дендропарку в селі Оброшино, що у Львівському районі, невідомі влаштували стрілянину по собаці. На щастя, ветеринари допомогли тварині, тепер життю чотирилапого нічого не загрожує. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 12 серпня близько 15:45 до правоохоронців надійшов виклик від ветеринарів однієї з клінік, розташованої у Львівському районі, про те, що до них був доставлений собака з пораненнями у ділянки грудей та шиї.

«Як попередньо встановили правоохоронці, собака був поранений пострілами з пневматичної зброї на території дендропарку в селі Оброшино. Ветеринари надали пораненій тварині допомогу, загрози життю собаки немає», - йдеться в повідомленні.

Свідком інциденту стала львів’янка Вікторія Андрущак, жінка розповіла про це у Фейсбук-групі «Спільнота собачників Львова». За її словами, в парку пролунали два постріли. Після них жінка помітила у траві закривавленого собаку. Тварина не давала до себе підійти та уникала контакту.

За фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Якщо зловмисника знайдуть, то йому загрожує від 1 до 3 років обмеження волі або від 2 до 3 років ув’язнення.

Проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події та особу, причетну до вчинення правопорушення.

Нагадаємо, неподалік ринку «Галицьке перехрестя», що в Шевченківському районі Львова, невідомі отруїли собак. Дві тварини уже загинули.

Последние новости