У Львові невідомі труять собак: що кажуть у поліції

У Львові невідомі труять собак. Фото: apostrophe.ua (умовне)

У Львові невідомі труять собак. Фото: apostrophe.ua (умовне)

Події
07 серпня 2021 13:30

Неподалік ринку «Галицьке перехрестя», що в Шевченківському районі Львова, невідомі отруїли собак. Дві тварини уже загинули. Читайте всі львівські новини за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, 6 серпня близько 11:00 на лінію «102» надійшов виклик, що в районі ринку «Галицьке перехрестя» невідомі отруїли собак.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група та дільничні офіцери поліції Львівського районного управління поліції №1 поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, поблизу житлових будинків по вулиці Поліській у Львові загинули дві собаки, які, ймовірно, були отруєні», - йдеться у повідомленні.

Про отруєних тварин також написали у Facebook. Марса Проць, яка намагалася врятувати собак, розповіла, що тварин звали Бім та Плямка. Плямка загинула дорогою до ветеринарної клініки, а Біма знайшли вже мертвим у полі.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Якщо вбивцю собак знайдуть, то йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють  усі обставини події.

Водночас поліцейські закликають львів’ян не бути байдужими та повідомляти про кожен відомий їм факт жорстокого поводження з твариною на оперативну лінію «102».

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп біля Малехова, неподалік зупинки громадського транспорту, чоловік жорстоко вбив собаку. Він шматком скла розчленував тварину, а нутрощі склав у пакет.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах