Залишеного у львівському "Вікні життя" малюка всиновили

Залишеного у львівському "Вікні життя" малюка всиновили. Фото: unsplash.com.

Малюка, якого у травні залишили у львівському "вікні життя", всиновили. Олександр-Юрій поїде до мами і тата уже за місяць. Про це розповів начальник служби у справах дітей департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ростислав Тимків.

“Рішення суду про усиновлення з’явилося на днях. Тобто уже через місяць батьки зможуть забрати хлопчика додому, зараз готуються усі відповідні документи. Процедура усиновлення була такою: перші два місяці ми не мали права дитину ставити на чергу на усиновлення, батьки мали право передумати і забрати дитину додому, далі перші кандидати були скеровані до суду, всі документи належно оформлені і все вийшло швидко. Можу сказати, що хлопчик поїде у хорошу львівську родину”, – розповів Еспресо.Захід Ростислав Тимків.
 
Нагадаємо, що 9 травня у львівському «Вікні життя» залишили немовля. На той момент йому було лише п'ять діб. Мама дитини залишила записку із вибаченням. На початку червня дитину охрестили. Малюк отримав ім’я Олександр-Юрій. А за кілька днів його передали у дитячий будинок.

 

Последние новости