У львівському «Вікні життя» залишили немовля: що відомо

У львівському «Вікні життя» залишили немовля: що відомо. Фото: unsplash.com.

У львівському «Вікні життя» залишили немовля: що відомо. Фото: unsplash.com.

Події
11 травня 2021 08:59

У львівському «Вікні життя» залишили немовля. Нині хлопчик, якому лише п'ять діб, перебуває під наглядом медиків. Про це повідомив головний лікар Міської дитячої клінічної лікарні Львова Дмитро Квіт. За його словами, мама дитини залишила записку із вибаченням.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Близько 23:20 9 травня спрацювала сигналізація у «Вікні життя». Наші працівники спустилися вниз та побачили хлопчика. Візуально він був здоровим, однак після обстежень виявили у нього жовтяницю, тож дитина отримує необхідну терапію. При немовляті була записка від матері з вибаченням та інформацією про те, що хлопчик народився 4 травня», – розповів Дмитро Квіт.

Він також додав, що за законодавством дитина перебуватиме в лікарні до місяця, де проходитиме обстеження. Опісля її скерують у будинок дитини.

Нагадаємо, що «Вікно життя» у міській дитячій лікарні діє з березня 2017 року. За чотири роки існування це вже шоста дитина, яку тут залишили.

Нагадаємо, що у 2020 році у Львівській області збільшилася кількість матерів, які народжували у віці 30 років і старшому. За інформацією львівських статистиків, кожна десята львів'янка відчула радість материнства у віці 35-39 років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах