За сто доларів: п’яний водій намагався відкупитись від львівських копів

П’яний водій намагався відкупитись від львівських копів. Фото: nikolaev.stream (умовне)

П’яний водій намагався уникнути відповідальності та запропонував львівським патрульним за це сто доларів. Тепер 26-річному мешканцю Львівщини загрожує кримінальна відповідальність. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, сьогодні вночі, 8 вересня, близько 3:00 на вулиці Личаківській копи зупинив за порушення ПДР водія автомобіля «Volkswagen Passat».

Патрульні одразу помітили у 26-річного мешканця Львівщини ознаки алкосп'яніння. Прилад Drager це підтвердив, результат – 1,32 проміле.

Тоді водій почав пропонувати хабар правоохоронцям. Порушника попередили про кримінальну відповідальність, але це його не зупинило. Він збільшив суму і запропонував її для кожного з екіпажу. Після цього керманич знову «збільшив ставку» та запропонував сто доларів США. На місце події викликали слідчих.

Тепер 26-річному водію загрожує відповідальність за ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду).

До слова, за 8 місяців цього року на території Львівської області зареєстровано 420 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані, з них 67 ДТП з постраждалими, в яких травмувалось 95 осіб, а також 9 людей загинули.

Нагадаємо, у Львові п’яний водій «Volkswagen Fox» під час втечі від патрульних протаранив їхнє службове авто. Внаслідок ДТП постраждали троє людей.

Последние новости