Є постраждалі: під час втечі п’яний водій влетів у поліцейське авто

Під час втечі п’яний водій влетів у поліцейське авто. Фото поліції

Під час втечі п’яний водій влетів у поліцейське авто. Фото поліції

Події
06 вересня 2021 11:47

У Львові п’яний водій «Volkswagen Fox» під час втечі від патрульних протаранив їхнє службове авто. Внаслідок ДТП постраждали троє людей. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в патрульній поліції Львівської області, у ніч із неділі на понеділок, 6 вересня, патрульні помітили на вулиці Куліша автомобіль «Volkswagen Fox», водій якого порушив правила дорожнього руху.

Керманичу дали вказівку зупинитись, однак він її проігнорував та поїхав далі. А на вулиці Городоцькій цей же водій проїхав на забороняючий сигнал світлофору. Тож поліцейські почали переслідування і передали орієнтування.

«На підмогу долучилися інші екіпажі. На вулиці Липинського один з них зупинився з проблисковими маячками червоного та синього кольорів, аби мати змогу зупинити втікача. Натомість порушник, замість того аби зупинитися — протаранив службовий автомобіль», - йдеться в повідомленні.

Під час втечі п’яний водій влетів у поліцейське авто. Фото поліціїПід час втечі п’яний водій влетів у поліцейське авто. Фото поліції

Внаслідок автопригоди постраждали троє людей: двоє поліцейських та пасажирка автомобіля «Volkswagen». У 29-річного водія-втікача виявили ознаки алкосп'яніння. Результат перевірки — 1,65 проміле. На місці працювали усі необхідні служби.

До слова, за вихідні патрульні склали 39 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп'яніння.

Нагадаємо, біля Львова мотоцикліст врізався в електроопору та загинув. Дорожньо-транспортна пригода сталася, у неділю, 5 вересня.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах