Ні в чому собі не відмовляй: львівські депутати витратили 100 тисяч гривень із бюджету на похід у гори

Львівські депутати витратили 100 тисяч гривень із бюджету на похід у гори. Фото: Ірина Гримак/Фейсбук

Депутати Львівської облради піднялися у гори, аби влаштувати там бенкет, витративши на це 100 тисяч гривень із бюджету. Відповідне відео самі ж депутати виклали у мережу. 

Ой, як незручно: у кандидата на мера Стрия виявили російський паспорт
 
Сходження на гору Пікуй і бенкет на 100 тисяч гривень бюджетних коштів відбувся 21 серпня. Депутати та працівники Львівської обласної ради, підкоривши найвищу вершину Вододільного хребта, записали там відеопривітання з Днем Незалежності, а після цього організували собі розважальну програму. Відповідний ролик голова Львівської облради Ірина Гримак виклала у мережу. 

Як пише Zaxid.net, організацію масового сходження депутатів на Пікуй у Львівській облраді назвали "мистецько-промоційним заходом "Нам 30". А ось обґрунтувати доречність витрат "кругленької" суми відмовились. У відповіді на інформаційний запит за підписом заступниці керуючого справами Львівської облради Мирослави Туркало наголошується, що похід у гори із застіллям "був спрямований на об’єднання усіх територіальних громад Львівщини, відзначення чергової річниці незалежності нашої держави, вшанування пам’яті усіх захисників та патріотів України".

 

 

Последние новости