Поліцейські за викликом: на Львівщині Катерина Осадча втрапила у скандал із чоловіками

Поліцейські за викликом: на Львівщині Катерина Осадча втрапила у скандал із чоловіками. Фото: ukr.media.

Відома телеведуча Катерина Осадча втрапила на Львівщині у скандал. Після зйомок на вечірці «Слуг народу» у Трускавці вона зі знімальною групою скористалися поліцейським ескортом, аби швидко доїхати на залізничний воклал у Львові. Про це жінка написала в одній із соцмереж. 

У своїх сторіс телезірка похизувалася фотографіями з поліцейським ескортом, подякувавши правоохоронцям за допомогу. 

"Ледь не запізнилася на потяг. Але скористалася поліцейським ескортом, який домчав її зі знімальною групою до Львова", - написала Катерина Осадча. 

У мережі ж почали обурюватися таким вчинком телеведучої. Мовляв, користуватися "поліцейською блимавкою" не за призначенням - ганебно. Тож Осадчій довелося видалити сторіс. Але, чимало людей встигли зробити скріншоти й продовжують ганити жінку.

Нагадаємо, що 1 жовтня у курортному місті Трускавець, що на Львівщині, стартувало велике засідання депутатів президентської партії «Слуга народу». Фірмовий потяг «Кобзар» №049 сполученням «Київ-Трускавець» привіз «слуг» на курорт о восьмій ранку.

Зважаючи на чималу кількість гостей, які прибули на курорт, жили вони одразу у трьох трускавецьких готелях: "Ріксос Прикарпаття", "Міротель" і "Лісова Пісня".

 

 

 

Последние новости