Поїзд їде – воно лізе: у мережу виклали відео приїзду депутатів «Слуга народу» у Трускавець

У мережу виклали відео приїзду депутатів «Слуга народу» у Трускавець. Фото: Юрій Богун.

У мережу виклали відео приїзду депутатів «Слуга народу» у Трускавець. Фото: Юрій Богун.

Події
01 жовтня 2021 10:17

Сьогодні, 1 жовтня, депутати «Слуги народу» приїхали у Трускавець Львівської області. Вже за кілька годин у курортному місті стартує велике засідання президентської партії. З цього приводу на вулицях оздоровниці суттєво побільшало правоохоронців. 

Фірмовий потяг «Кобзар» №049 сполученням «Київ-Трускавець» вирушив із нардепами зі столиці о двадцятій годині четверга, 30 вересня. Вже за 12 годин, о восьмій ранку 1 жовтня, «слуги» були на курорті. Оздоровниця зустріла їх дощем і спалахами фотокамер десятка нетутешніх журналістів. Окрім того, у якому вагоні вони їхали – плацкартному чи купейному, більшість представників преси також цікавило те, чи голосуватимуть «слуги» за звільнення глави Верховної Ради Дмитра Разумкова. Втім, на це питання ніхто так і не відповів, обмежилися жартами.

Зазначимо, що VG Львів проаналізував дані системи бронювання квитків booking.uz.gov.ua за день до поїздки – більшість народних депутатів їхали з Києва у Трускавець у купейних вагонах.

З трускавецького вокзалу до своїх готелів («Ріксос Прикарпаття», «Міротель» і «Лісова Пісня») монобільшість поїхала на автобусах. Ні, не на громадському транспорті з містянами та туристами, а на спеціальних автобусах для трансферу «слуг» у їхні тимчасові помешкання. Цікаво, що від тих вагонів, з яких вийшли нардепи до готелю «Міротель» йти дві-три хвилини – менше, ніж до місця посадки в автобус.

У мережу виклали відео приїзду депутатів «Слуга народу» у Трускавець. Фото: Юрій БогунУ мережу виклали відео приїзду депутатів «Слуга народу» у Трускавець. Фото: Юрій Богун

Більшість депутатів і депутаток приїхали у Трускавець у спортивних костюмах, але з великими валізами. Фото: Юрій БогунБільшість депутатів і депутаток приїхали у Трускавець у спортивних костюмах, але з великими валізами. Фото: Юрій Богун

Додамо, що на захід, який триватиме протягом трьох днів, також запрошені глави Служби безпеки України, Нацбанку, Національного агентства з питань запобігання корупції, Генпрокуратури та Державного бюро розслідувань.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах