«Легень майже не залишилося»: у Львові від Covid-19 помер 29-річний чоловік

У Львові від коронавірусу помер 29-річний чоловік. Фото: headtopics.com

У Львові від ускладнень коронавірусу помер 29-річний чоловік. Також протягом доби не вдалося врятувати і 23-річну вагітну жінку. Обоє були невакциновані. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Чоловік звернувся до медиків пізно, він був у важкому стані. У реанімації пробув майже місяць. Лікарі робили все можливе, аби його врятувати. Пацієнта консультували різні спеціалісти звідусіль, але врятувати не вдалося, повідомила у Facebook завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Наталія Матолінець

«Робочий ранок почався з розтинів. Спершу вагітної жінки з так і ненародженою дитинкою: чорні нежиттєздатні легені. Далі - хлопця з мертвими легенями», – зазначила Наталія Матолінець.

Ще місяць тому він був абсолютно здоровий і разом з батьками, друзями та дівчиною складав плани на майбутнє.

«Я була на розтині. Легень у нього практично не залишилося», – сказала zaxid.net Наталія Матолінець.

За її словами, у ковідному блоці реанімації лікарні є 100 ліжок. За добу проліковано 63 пацієнти. Поступило – 14, переведено – 2, померло – 3. На ШВЛ – 47 хворих, вакцинованих серед них нема.

Нагадаємо, у львівській лікарні від ускладнень коронавірусу померла 23-річна вагітна жінка. Вона не мала супутньої патології і не була вакцинована.

Последние новости