Коронавірус: у львівській лікарні померла 23-річна вагітна жінка

У львівській лікарні від ускладнень коронавірусу померла 23-річна вагітна жінка. Фото: pexels.com/Andre Furtado

У львівській лікарні від ускладнень коронавірусу померла 23-річна вагітна жінка. Фото: pexels.com/Andre Furtado

Події
11 листопада 2021 10:00

У львівській лікарні від ускладнень коронавірусу померла 23-річна вагітна жінка. Вона не мала супутньої патології і не була вакцинована. 

Невакциновані: за півтора місяця у Львові померли три вагітні жінки

Як повідомила завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Наталія Матолінець, те, що відбувається зараз у лікарні – нестерпно. За добу в реанімаціі померло двоє молодих людей, серед яких 23-річна вагітна жінка. Це була її перша вагітність. 

Жінка була на 13 тижні вагітності. Вона звернулася до медиків дуже пізно. У реанімації хвора пробула тиждень, зазначила ZAXID.NET Наталія Матолінець.

«Це дуже страшно. Дуже. Дуже. Дуже. Особливо, якщо зважити на силу-силенну тих, хто не вірить в ковід, відмовляється від карантинних обмежень та вакцинаціі, а також абсолютно некомпетентно критикує наших медиків,не одягнувши при тому жодного разу медичного одягу і не попрацювавши віч на віч з критичним пацієнтом», – додала вона.

Нагадаємо, у лікарні помер герой російсько-української війни, захисник Донецького аеропорту, кіборг з Жовкви Володимир Клепач. Смерть спричинили ускладнення від коронавірусу. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах