У Дрогобичі відкриють надсучасний прозорий ЦНАП

У Дрогобичі відкриють надсучасний прозорий ЦНАП || Фото: Юрій Богун

У Дрогобичі відкриють один із найсучасніших ЦНАПів у Львівській області. Це буде прозоре двоповерхове приміщення з безперешкодним доступ для маломобільних груп населення, з коворкінгом і дитячою зоною. Адмінпослуги тут зможуть отримати 224 особи у день. 

Як розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, ЦНАП уже готовий на 90%. Нині тут тривають внутрішні оздоблювальні роботи, благоустрій території, встановлення серверної та монтаж електрообладнання.

Відкриття надсучасного ЦНАПу у Дрогобичі заплановане на 2022 рік. 

ЦНАП діятиме у форматі «Прозорого офісу». За проектом, на першому поверсі сучасної споруди буде розташовано рецепцію та зал очікування з дитячою зоною, фронт-офіс, бек-офіс і система електронної черги. На другому поверсі розмістять два конференцзали, зал для коворкінгу та технічні приміщення. Нові робочі місця матимуть 36 спеціалістів. Отримувати адмінпослуги тут зможуть 224 особи у день.

"Дрогобич кілька разів підряд займає перші місця в номінаціях українських Smart Cities, тому такий крутий центр та якісні адміністративні послуги тут особливо пасують", - сказав Козицький. 

Будівництво ЦНАПу в Дрогобичі розпочали у 2018 році за кошти обласного та місцевих бюджетів. Загалом усе будівництво коштувало 33,1 мільйона гривень.

Читайте також:

Скандальний туалет ліцею у Стебнику програв конкурс на реконструкцію

 

Последние новости