Скандальний туалет ліцею у Стебнику програв конкурс на реконструкцію

Скандальний туалет ліцею на Львівщині програв конкурс на реконструкцію

Скандальний туалет ліцею на Львівщині програв конкурс на реконструкцію Фото: vartonews.com.ua

Події
18 листопада 2021 15:11

Скандальний туалет Стебницького ліцею №7 на Львівщині програв обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив. Найближчим часом чекати на реконструкцію, чи хоча б ремонт цій шкільній вбиральні не варто. 

Фото шкільного туалету у ліцеї в місті Стебник, опубліковане у соціальних мережах кілька місяців тому, викликало шквал негативних емоцій у батьків не лише дітей цього навчального закладу, але й школярів з усієї України.

Як видно зі світлини, шкільні унітази розташовані майже впритул один до одного без будь-якої, навіть елементарної, перегородки, не кажучи вже про те, що кожен із них мав би бути вмонтований в окремій кабіні. 

Після скандалу у мережі міська рада Дрогобича, до складу якої входить місто Стебник, сформувала кошторис на виконання ремонтних робіт, передбачила 200 тисяч гривень на співфінансування та подала пропозицію на обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив. Однак цей проєкт не став переможцем. 

«Такий стан речей з санвузлами є кричущим у XXI столітті  та свідчить про зневагу до людської гідності. Ситуація провокує проблеми зі здоров’ям дітей, а також може стати причиною булінгу», – зазначив перший заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, наголосивши, на важливості контролю за процесом видачі дозволів на початок навчального року.

Та поки що ситуація залишається без змін. Стебницькі ліцеїсти змушені користуватися тим, що є, тішачись, що вбиральня розташована хоча б не на вулиці. 

Читайте також: 

У Львові студенти зайнялися коханням просто під час лекції

«Будете смоктати»: офіцер львівського ліцею принижував майбутніх військових

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах