Через помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янин

Через помилку при будівництві дороги у ДТП біля Рівного загинув 30-річний львів'янин || Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region/

У ніч неділі, 21 листопада, на автодорозі Київ-Чоп у Рівненському районі автомобіль злетів у кювет і перекинувся. Водія викинуло з автівки на дорогу, від отриманих травм 30-річний львів’янин загинув. Смертельна ДТП сталась близько 3:45 біля села Грушвиця.

«30-річний водій автомобіля «Renault Kоleos», рухаючись із Рівного у напрямку Дубно, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини ліворуч та злетів у кювет, де кросовер перекинувся», - повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

Внаслідок автопригоди водій, 30-річний львів’янин, випав зі салону транспорту на дорогу. Від отриманих травм нещасний загинув.

У пасажирки автомобіля, 30-річної жительки села Тараканів Дубенського району, медики попередньо діагностували перелом руки та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізували до лікарні.

За  фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, правоохоронці розпочали досудове розслідування.

До слова, ділянку дороги біля села Грушвиці вважають аварійно небезпечним місцем. Як раніше розповідав начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергій Коханюк «Суспільному», головна причина аварій на трасі біля Грушвиці — це перевищення швидкості. Однак у місці, де дві смуги руху переходять в одну, під час будівництва дороги клин відгону влаштували неправильно. За словами Сергія Коханюка, цю ділянку дороги прийняли в експлуатацію без поліції, хоча вона наполягала, що ділянку збудовано не у відповідності з проектом. Мовляв, саме тут виник стик між фірмами, які будували, і ні одна, ні інша не доробили ділянку, як належить. У результаті виникло місце концентрації ДТП, у яких гинуть люди.

Нагадаємо, 20 листопада у Львові п’яний водій «Hyundai Accent» намагався втекти від поліцейських, а натомість – розбив власну автівку. Тож уникнути відповідальності не вдалось.

Последние новости