Втікаючи від поліцейських, п’яний львів’янин влетів в огорожу

Втікаючи від поліцейських, п’яний львів’янин влетів в огорожу. Фото: facebook.com/lvivpolice

Втікаючи від поліцейських, п’яний львів’янин влетів в огорожу. Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
21 листопада 2021 14:01

Напередодні, 20 листопада, у Львові п’яний водій «Hyundai Accent» намагався втекти від поліцейських, а натомість – розбив власну автівку. Тож уникнути відповідальності не вдалось.

«Вчора увечері патрульні 1 батальйону на Проспекті Чорновола помітили автомобіль Hyundai Accent, водій якого порушив ПДР. Його зупинили. Коли поліцейські вийшли зі службового автомобіля, він різко поїхав геть. Патрульні вирішили наздогнати втікача», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Однак далеко втекти водію не вдалось. Вже за двадцять метрів до свого дому чоловік в'їхав в огорожу, що на вулиці Пожежників у Львові.

У 32-річного львів'янина виявили ознаки алкосп'яніння. Від перевірки він відмовився.

На чоловіка склали два протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, напередодні зранку, 20 листопада, в центрі Львова водій маршрутки збив двох жінок. Одна з потерпілих зачепилася за кузов автобуса, який протягнув її ще кілька кілометрів. Стало відомо, кого збила насмерть маршрутка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах