Біля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобілі

Біля Львова водій під час втечі розбив два поліцейські автомобілі || Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Біля Львова 35-річний водій під час втечі від поліцейських розбив два службові автомобілі та травмував патрульних. Його таки затримали, тепер чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, напередодні, 22 листопада, близько 2:15 по автодорозі між містом Городок і селом Бартатів Львівського району правоохоронці помітили автомобіль «Рено Дастер», водій якого порушив Правила дорожнього руху.

«Незважаючи на неодноразові вимоги поліцейських про зупинку, порушник збільшив швидкість і почав утікати, створюючи аварійні ситуації та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. У результаті зловмисник пошкодив два службові автомобілі, внаслідок чого четверо співробітників поліції отримали тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Патрульні зупинили водія-втікача на околиці села Стоянці Яворівського району. Порушником виявився 35-річний мешканець Яворівського району. Пройти освідчення на стан алкогольного сп’яніння він відмовився.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. За скоєне чоловіку загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 20 листопада у Львові п’яний водій «Hyundai Accent» намагався втекти від поліцейських, а натомість – розбив власну автівку. Тож уникнути відповідальності не вдалось.

Последние новости