У Червонограді 17-річний хлопець за кермом «БМВ» влетів у маршрутку

Неповнолітній водій вчинив ДТП з маршруткою в Червонограді || Фото: lv.npu.gov.ua

У Червонограді 17-річний хлопець за кермом «БМВ» вчинив ДТП із місцевою маршруткою. Внаслідок аварії постраждали неповнолітній водій та пасажирка автобуса. Інцидент стався 29 грудня о 18:45 на вулиці Львівській у Червонограді.

«Водій автомобіля «БМВ», 17-річний місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автобусом «БАЗ», яким керував 43-річний мешканець Сокаля. Окрім того встановлено, що водій легковика ніколи не отримував водійського посвідчення», - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.  

Внаслідок інциденту 17-річний водій та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 29 грудня до львівської дитячої клінічної лікарні Першого територіального медичного об’єднання доправили гелікоптером 16-річну дівчину, яка постраждала в ДТП з п’яним водієм. Пацієнтка в комі, її стан важкий.

Последние новости