Львівського таксиста оштрафували за п'яне водіння на 17 тисяч гривень

Львівського таксиста оштрафували за п'яне водіння на 17 тисяч гривень || Фото: yaustal.com (умовне)

Львівського таксиста Петра Належитого визнали винним у нетверезому водінні. Чоловіка керував автівкою із перевищеною у 12 разів нормою алкоголю в крові. За це водія таксі позбавили водійських прав на рік та оштрафували на 17 тисяч гривень.

Як йдеться у постанові Шевченківського районного суду Львова, чоловіка затримали 8 листопада на заправці «ОККО», що на вулиці Шевченка, 366 у Львові. Він керував автівкою «Renault Logan» та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері показала 2,41 проміле алкоголю – допустима норма перевищена у 12 разів. Однак Петро Належитий не погодився з результатом перевірки, тому його відвезли до медзакладу, де ще раз підтвердили, що водій п’яний, пише Zaxid.net.

У суді водій таксі заперечив свою провину і заявив, що не перебував за кермом автомобіля.

Суддя Павло Едер визнав Петра Належитого винним у нетверезому водінні та оштрафував його на 17 тисяч гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року.

Нагадаємо, львівський суд покарав водія таксі Bolt, який розпилив в обличчя 14-річної пасажирки газовий балончик. Водію Павлові Єграшіну присудили до 200 годин громадських робіт та зобов’язали виплатити дівчині 10 тисяч гривень.

Последние новости