Львівський суд покарав таксиста, який розпилив газ в обличчя 14-річної пасажирки

Львівський суд покарав таксиста, який розпилив газ в обличчя 14-річної пасажирки

Львівський суд покарав таксиста, який розпилив газ в обличчя 14-річної пасажирки Фото: robsese.com

Події
29 грудня 2021 13:05

Львівський суд покарав водія таксі Bolt, який розпилив в обличчя 14-річної пасажирки газовий балончик. Водію Павлові Єграшіну присудили до 200 годин громадських робіт та зобов’язали виплатити дівчині 10 тисяч гривень.

Конфлікт стався 4 вересня 2020 року біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці на 14-річна дівчина їхала з центру Львова на таксі сервісу Bolt. Дорогою між нею та 29-річним таксистом Павлом Єграшіним виник конфлікт. На проспекті Червоної Калини дівчина за вимогою вийшла з машини. Водій наздогнав її на вулиці та розпилив в обличчя газовий балончик Кобра-1Н.

14-річна Роксолана записувала на відео свою поїздку в таксі і опублікувала його в Instagram. На відео дівчина зазначила, що водієві довелося чекати, бо вона трохи затрималася. Також вона робить йому зауваження, бо на її думку, водій повільно їде. Дівчина просить її висадити або їхати швидше. Також пасажирка нарікає, що чоловік розмовляв за кермом по телефону.

Фото: lv.npu.gov.uaФото: lv.npu.gov.ua

Роксолана кинула гроші таксисту і вийшла з автомобіля, не доїхавши до місця призначення. Водій спочатку сигналив, а потім вийшов і розпилив їй в обличчя газ із газового балончика.

У вироку суду вказано, що дівчині спричинили «ушкодження рогівок обох очей у вигляді «точкових мікроерозій». У суді водій Павло Єграшін визнав свою провину, пише zaxid.net.

Суддя  визнала Павла Єграшіна винним у заподіянні легких тілесних ушкоджень та призначила його покарання – 200 годин громадських робіт. Він також має виплатити дівчині 10 тисяч гривень моральної компенсації.

Після цього інциденту у компанії Bolt повідомляли, що відсторонять водія від платформи, у вироку вказано, що наразі чоловік ніде не працює.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах