Охоронці львівського клубу вигнали відвідувача через зауваження за російську попсу

Охоронці львівського клубу вигнали відвідувача через зауваження за російську попсу || Фото: topclub.ua.

У Львові охоронці клубу вигнали з приміщення відвідувача, який зробив адміністрації зауваження за російську попсу. Мовний скандал стався у клубі "Split", що на площі Міцкевича. Місцеві називають його "елітним". 

Відео, на якому відвідувач клубу "Split" розповідає про те, як його виставили за двері через небажання слухати російські пісні у Львові, опублікував Telegram-канал Перша приватна мемарня. 

"Тіп (на відео) відпочивав у Split (елітний львівський клуб), де зробив зауваження туристам, які співали в караоке російську попсу. Охорона закладу відреагувала миттєво — пацана на відео тупо вивели на вулицю", — йдеться у повідомленні. 

Чоловік на ім'я Юрій розповів, що під час відвідин нічного клубу Split у Львові він почув, що гості закладу співають виключно російськомовні поп-пісні. Оскільки у львівських розважальних закладах діє мораторій на таку музику, Юрій, за його словами, зробив зауваження власникам, а гостей ввічливо попросив утриматися від співів пісень Григорія Лєпса, який підтримує окупацію Криму. У відповідь чоловік почув нецензурну лайку від людей за сусідніми столиками, а охоронці Split, аби припинити скандал, вигнали його на вулицю.

«Увірвалась охорона і вивела мене із закладу, а російськомовні туристи залишились там і продовжили співати свої російськомовні хіти», — розповів Юрій.

Зазначимо, що скарга на російські "хіти" у львівському клубі "Split" не є поодинокою. Цієї ночі у Google відгуках було немало нарікань.

Нагадаємо, у день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у Львові.

Последние новости