У день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у Львові (фото)

У день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у Львові

У день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у Львові Фото: instagram.com/Олександр Залізко

Події
29 листопада 2021 09:44

У Львові у День пам'яті жертв Голодоморів, 27 листопада, українські блогери влаштували гучну вечірку з елементами еротики, гучною музикою та горами делікатесів.  Таким чином Instagram-блогер з Чернівців Олександр Заліско відгуляв свій 29-й день народження. Святкування відбулося у львівському Будинку вчених.

Вечірка у стилі Show bar

У святкуванні в день національної жалоби брали участь друзі Заліска. Серед гостей – багато блогерів-мільйонників: Наталі Литвин, Таня Самбурська, Валерія Юрченко, Саша Бо. Усі вони знімали відео святкування та викладали їх в Instagram, попри критику від своїх же підписників.

Розважав гостей ведучий Володимир Остапчук. Вечірка була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами та еротичними танцями шоу-балету. Тости імениннику гості проголошували, стоячи на столах із їжею.

«Блогерская голодная туса»«Блогерская голодная туса» Фото: instagram.com/Олександр Залізко

Сам Володимир Остапчук опублікував фото в сторіз святкового столу з написом російською «Блогерская голодная туса». Згодом це фото зникло з його Instagram.

Вечірка Олександра Заліска неабияк обурила підписників. Його та інших блогерів засипали негативними коментарями, підписники обурені цинізмом і збоченням, які влаштували блогери.

Що каже Заліско

Наступного дня після гучного святкування у день національної жалоби Олександр Заліско прокоментував ситуацію, але так і не вибачився.

«Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу. День пам’яті жертв голодомору – важливий день. І я поважаю людей, які і правда згадують і запалюють свічку. Але не в сторіз в інстаграмі. А щиро. І не кричать популістськими заявами які вони правильні і після сторіз з свічкою ідуть в караоке, на концерт, в ресторан з друзями чи на футбол. До чого це лицемірство? Чому люди тільки шукають кого б це у чомусь звинуватити? Їм настільки скучно жити?» – написав Заліско, опублікувавши ще кілька фото.

У день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у ЛьвовіУ день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у Львові Фото: instagram.com/Олександр Залізко

У день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у ЛьвовіУ день національної жалоби блогери влаштували еротичну вечірку у Львові Фото: instagram.com/Олександр Залізко

Хто такий блогер Олександр Заліско

Олександр Заліско народився 27 листопада 1992 року у селі Топорівці Новоселицького району Чернівецької області. Закінчив Буковинський державний фінансово-економічний університет. У 2015 році балотувався від партії «Сила людей» до Чернівецької міськради, але безуспішно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах