Львівські поліцейські розшукують водія, який збив пішохода на Самбірщині і втік

Львівські поліцейські розшукують водія, який збив пішохода на Самбірщині і втік || Фото: sputniknewslv.com (умовне)

Правоохоронці розшукують водія, який збив 45-річного пішохода на автодорозі  «Нижанковичі-Добромиль-Хирів-Самбір-Дрогобич» і втік з місця ДТП. Потерпілий чоловік перебуває в лікарні. Інцидент стався вчора, 20 лютого, близько 2:00 між селами Городовичі та Слохині у Самбірському районі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 45-річного мешканця одного з сіл району та втік з місця події.

Внаслідок ДТП пішохід отримав важкі травми, його госпіталізували до лікарні.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, просять повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Якщо водія знайдуть і доведуть його провину, йому загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом до 3 років.

Нагадаємо, пізно ввечері 20 лютого у Дрогобичі сталась ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей, серед яких неповнолітня дівчинка.

Последние новости