Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото)

Внаслідок ДТП у Дрогобичі постраждали п'ятеро людей

Внаслідок ДТП у Дрогобичі постраждали п'ятеро людей Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
21 лютого 2022 10:39

Пізно ввечері 20 лютого у Дрогобичі сталась ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей, серед яких неповнолітня дівчинка.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 лютого о 23:30 на вулиці Трускавецькій у Дрогобичі. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Peugeot, 36-річний мешканець району, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107, яким керував 24-річний місцевий житель. 

Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото) фото 1Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото) фото 1

Як повідомили у ДСНС Львівщини, 24-річного водія ВАЗ-2107 затиснуло деформованими конструкціями автомобіля. Рятувальники за допомогою гідравлічних розтискачів деблокували хлопця та передали медикам.

Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото) фото 2 1Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото) фото 2

Також у лікарню із травмами різного ступеню важкості госпіталізували пасажирів ВАЗу: 16-річну дівчину та чоловіків віком 20, 26 і 42 роки – усі мешканці Дрогобича.

Встановлено, що на момент ДТП водій Peugeot перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото) фото 3 2Внаслідок ДТП у Дрогобичі п'ятеро людей потрапили в лікарню (фото) фото 3

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Водію загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, У селі Ямпіль Мурованської територіальної громади, що біля Львова, водій автомобіля Fiat Scodo насмерть збив пішохода. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах