Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку

Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку. || Фото: facebook.com/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

У пункті пропуску "Порубне" прикордонники Чернівецького загону викрили киянина, який, вбравшись у жіночий одяг, видавав себе за молоду матір із дитиною. Шахрая, який із малолітнім хлопчиком намагався виїхати за кордон, затримали у суботу, 12 березня. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Псевдо-жінку прикордонники виявили під час паспортного контролю. Чоловік надав їм чужий паспорт, а саме паспорт 30-річної дружини, та документи на дитину. Однак, досвідчена інспекторка прикордонної служби одразу запідозрила, що щось не так.

"Звіривши ретельно зовнішність "жінки" та фото в документі було виявлено, що документи належать іншій людині", - йдеться у повідомленні.

За ухилення від призову за мобілізацією, а також за спробу незаконного перетину кордону чоловікові доведеться відповідати перед судом. 

Нагадаємо, що 12 березня у пункті пропуску «Могилів-Подільський» затримали 53-річного чоловіка, який хотів виїхати до Молдови, видаючи себе за вагітну жінку. 

Последние новости