СБУ Львівщини затримала зрадника, який здавав ворогу позиції українських військових

СБУ Львівщини затримала зрадника, який здавав ворогу позиції українських військових || Фото: facebook.com/ssu.lviv

Працівники Служби безпеки України на Львівщині затримали зрадника, який відкрито підтримував російську агресію проти України. Він за гроші від кураторів з Росії намагався здати ворогу позиції блок-постів ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Оперативники зібрали низку доказів щодо протиправної діяльності зловмисника. У заборонених в Україні соцмережах він прославляв злочинні дії армії РФ, поширював антиукраїнські дописи та заклики приєднуватись українцям до окупаційної влади країни-агресорки.

Діяльність зрадника підтверджена особистим листування в месенджерах.

"Слідчі завершили досудове розслідування за ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України, матеріали справи скеровано в суд для винесення вироку та визначення міри покарання", — повідомили в Службі безпеки України у Львівській області.

Стосовно цього чоловіка продовжується досудове розслідування для притягнення його до відповідальності й за іншими статтями кримінального кодексу за злочини проти основ національної безпеки України.

[read_more_vg id="1210907"]

Последние новости