Графік: на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників

На Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників. Фото: Zaxid.net

Від сьогодні, 20 березня, на Львівщині курсуватимуть спецавтобуси для працівників. Такий транспорт довозитиме на роботу медиків та працівників Укрпошти.

Як повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації, такі маршрути виконуватимуть регулярно, вони сполучатимуть райцентри зі Львовом.

На автобусних спецрейсах доставлятимуть людей безпосередньо до місця роботи і  додому, курсуватимуть вони щодня.

 «У зв’язку із карантином і припиненням курсування транспортних засобів, виникла гостра необхідність у довезенні медичних працівників та працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність області, на роботу. Керівництво підприємства Укрпошта та медичних установ дійшло згоди з перевізниками, які забезпечують своїм працівникам доїзд», - пояснив керівник управління транспорту та зв’язку Тарас Оприск.

Нагадаємо, 18 березня на Львівщині припинили рух усіх приміських та міжміських маршруток. Підприємствам, які продовжують працювати під час карантину, рекомендували організувати довіз на роботу працівників.

Додамо, що VG Львів запустив чат, в якому ви завжди можете знайти собі благородних попутників або хорошого водія, який позбавить від довгого очікування на зупинці.

Последние новости