Викликай таксі: від сьогодні на Львівщині не курсуватимуть маршрутки

Викликай таксі: від сьогодні на Львівщині не курсуватимуть маршрутки фото

Викликай таксі: від сьогодні на Львівщині не курсуватимуть маршрутки фото

Події
18 березня 2020 09:50

Від сьогодні, 18 березня, з 12:00 на Львівщині не курсуватимуть приміські та міжміські маршрутки. Працівникам підприємств, які продовжуватимуть працювати під час карантину, пропонують укласти окремі угоди з перевізниками.

Як пише Zaxid.net, за словами начальника управління транспорту та зв’язку Львівської ОДА Тараса Оприска, таке рішення може спровокувати у Львові транспортний колапс. Адже ще вранці мешканці міста зможуть доїхати на роботу громадським транспортом, а назад вже ні.

Водночас, працівникам медичних закладів та підприємств, які продовжують роботу у час карантину, пропонують укласти окремі угоди з перевізниками про довезення працівників на роботу та з роботи. На приклад, як довозять своїх працівників підприємства Fujikura, Bader.

Зокрема такі угоди рекомендують укласти медичним закладам, Укрпошті, також продуктовим мережам, ДСНС та поліції. Про оплату послуги доведення з перевізниками ці підприємства повинні домовитись особисто.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті офіційно заборонили усі масові заходи. Не працюють нічні клуби, розважальні центри, спортивні центри, басейни тощо. Продуктові магазини та аптеки працюють цілодобово. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах