Знайомі обличчя: ФК "Львів" тренуватиме колишній нападник "Динамо"

Львівський клуб очолить колишній форвард «Динамо» Діого Рінкон. Фото google.com

Новим тренером ФК "Львів" стане відомий бразильський футболіст Діого Рінкон. Про те, що від 3 липня львів’ян до нового сезону готуватиме саме бразильський тренер, футбольний портал FootballHub.

"Поки ви спите ФК Львів качається? Завтра у львів'ян має з'явитися новий бразильський тренер! За нашою інформацією він знає мову, бо, мабуть, грав десь на пострадянському просторі, а в його штабі буде працювати легендарний карпатівець Роша Батіста", - йдеться у повідомленні.

За інформацією сайту "", зірковим тренером львівського клубу стане колишній нападник "Динамо" Діого Рінкон. Допомагатиме Рінкону в тренерській роботі екс-форвард львівських "Карпат" Вільям Роша Батіста.

Помічником Діого Рінкона стане колишній "карпатівець" Батіста. Фото з Вікіпедії

Офіційний сайт ФК "Львів" про призначення нового тренера поки що не повідомив. Водночас прес-служба клубу поширила , що на перегляді від початку тренувального збору знаходиться група бразильських футболістів.

Як повідомляє , раніше в.о. головного тренера ФК "Львів" був Андрій Демченко. Керівництво львівського клубу припинило співпрацю з фахівцем, оскільки сторони не дійшли згоди щодо умов нового контракту.

38-річний Діого Рінкон виступав за "Динамо" у 2002-2009 роках. За киян він зіграв 190 матчів і забив 71 гол. Його ровесник Батіста зіграв за "Карпати" 136 матчів і забив 39 м’ячів. Батіста також виступав в українському чемпіонаті за ФК "Харків" і "Оболонь".

Нагадаємо, що в травні 2018 року ФК "Львів" зайняв місце рівненського "Вереса" у Прем'єр-лізі. Команда з Рівного натомість перейшла до Другої ліги.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смерть на стадіоні: під час матчу "Карпат" у вболівальника стався серцевий напад

"Правоохоронці били кийками": фанат "Карпат" розповів про сутички в Івано-Франківську та Львові

Розборонила поліція: як розлючені львівські фани намагалися "розібратися" з гравцями "Карпат"

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Последние новости