Знай наших: львів’янин став найсильнішою людиною України

Львів’янин став найсильнішою людиною України. Фото: Відділення НОК України

Львів’янин Павло Кордіяка переміг у турнірі «Найсильніша людина України». 25-річний чоловік виборов почесне звання у киянина Олексія Новікова, який був найсильнішою людиною України впродовж чотирьох років поспіль.

Як повідомили у Відділенні НОК України у Львівській області, 26 вересня на стадіоні «Карпати» в Хусті, що на Закарпатті, відбувся найпрестижніший вітчизняний старт сезону-2020 «Найсильніша людина України».

Головними рефері чемпіонату були легенди цього виду спорту - Василь Вірастюк та Сергій Конюшок. За сумою виступів у шести вправах 135-кілограмовий Павло Кордіяка на 4 бали обійшов володаря титулу «Найсильніша людина України» останніх чотирьох років киянина Олексія Новікова та здобув перемогу.

В підсумку змагань Кордіяка отримав 44 бали, Новіков – 40 балів, а бронзовим призером змагань став учасник АТО з Чернівців Олександр Кочергін (34,5 балів). Ще один львів'янин Володимир Климко посів сьоме місце на змаганнях – він отримав 14,5 балів.

Нагадаємо, Львівський фізико-математичний ліцей вчетверте поспіль став лідером в Україні серед закладів загальної середньої освіти за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

Последние новости