До уваги водіїв: від завтра ще одна дорога у Львові на ремонті

фото з сайту Ремонт Асфальта

З 08.00 години 8 вересня і до 20.00 години 30 грудня буде перекрито рух транспортних засобів від будинку № 261 на вул. Зеленій до житлового масиву "Пасічний", повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Перекриття руху транспортних засобів зумовлене проведенням капітального ремонту дороги. Роботи виконує ТзОВ "Альтіс-Спецбуд" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, вкінці серпня розпочалися роботи з реконструкції дороги від вул. Зеленої, 261 до житлового масиву "Пасічний". Вартість робіт ставитиме 5 млн. грн. Роботи триватимуть до кінця року.

"Оскільки цей квартал активно розбудовується, то є потреба, щоб була добра дорога. Також ремонт цієї дороги буде одним із способів розвантажити вул. Зелену. Ми зменшимо потік машин і, тим самим, створимо комфорт для мешканців у районі. До кінця року роботи будуть завершені", – розповіли у ЛКП "Львівавтодор".

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Дивись ще:

Програма: як у Львові святкуватимуть відкриття Пластового року 

Сиди вдома: на Львівщині оголошено штормове попередження 

Гарячий вересень у Львові: Бумбокс, кавова веломиля та День Сихова 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости