Дізнайся які: львівські зупинки обладнають Wi-Fi і зарядками для гаджетів

Зупинки громадського транспорту на вулиці Науковій у Львові обладнають підсвіткою, Wi-Fi та світлодіодним екраном. Про це VG Львів  повідомила прес-служба Львівської міськради. 

У межах проекту "Розумний мікрорайон" у Львові встановлять нові зупинкові павільйони за адресами: вул. Наукова, 7А (зупинка "Бізнес-центр"), Наукова, 29 (зупинка "Вулиця Пулюя"), Наукова, 35А (зупинка "Центр зайнятості"), Наукова, 51 (зупинка "Вулиця Симоненка").

За словами директорки департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірин Кулинич, біля бізнес-центру "Оптіма плаза" буде встановлений звичайний павільйон, на непарній стороні Наукової між вул. Кульпарківською і вул. Княгині Ольги – три п'ятиметрові павільйони нового дизайну з під світкою (йдеться зокрема про дві зупинки у смузі-дублері, куди нещодавно перенесли тролейбусну лінію).

Павільйони планують обладнати Wi-Fі і зарядками для гаджетів. А на зупинці на Науковій, 35А встановлять також світлодіодний екран, на якому відображатиметься інфрмація про життя міста, а в подальшому – час прибуття громадського транспорту на зупинку. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Чекай з комфортом: на одній із львівських вулиць облаштують нові зупинки

Вай-фай у Львові: де вже є і де буде

У центрі Львова з'явилися 150 точок доступу до безкоштовного WiFi

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости