Пересідай безкоштовно: в електротранспорті Львова запровадять нововведення

У львівському електротранспорті запровадять нововведення

Із 1 лютого у Львові можна буде придбати абонементи на проїзд у електротранспорті. Один з них даватиме можливість пересісти з трамвая на тролейбус і навпаки, не плативши за поїздку знову. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Ця послуга доступна для півторагодинного абонемента, вартість якого – 5 гривень 50 копійок.  У "Львівелектротрансі" пропонують пересідати за такими напрямками:

Зокрема, пересідати з одного електротранспорту на інший пропонують у районах пр. Свободи – Університет, пл. Митна – пл. Соборна, вул. Підвальна – вул. Руська, Приміський вокзал – пл. Кропивницького, вул. Бандери – вул. Митрополита Андрея, пл. Осломисла – вул. Богдана Хмельницького, пл. Франка – вул. Шота Руставелі, вул. Сахарова – вул. Вітовського, вул. Наукова – вул. Княгині Ольги тощо. 

Нагадаємо, нові абонементи можна буде придбати кількома способами. Спочатку це можна буде зробити  "Львівелектротрансу" та через додаток Приват24. Згодом, буде можливість придбати квитки через sms та Bluetooth-систему оплати проїзду.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Суворі львівські контролери: пасажира, який оплатив проїзд через термінал, оштрафували

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Мріяти не шкідливо: які трамвайні маршрути хочуть відкрити у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в та в 

Підписуйтеся на нас в 

 

Последние новости