Надішли SMS: з’явилися нові способи оплати проїзду у львівському електротранспорті

Де придбати електронний абонемент для проїзду у Львові

Де придбати електронний абонемент для проїзду у Львові

Транспорт та інфраструктура
25 сiчня 2019 13:50

Електронні абонементи для проїзду в трамваях і тролейбусах можна буде придбати двома способами. Тримісячні абонементи купуватимуться через додаток Приват24 та на сайті "Львівелектротрансу", а півторагодинні та денні — спочатку тільки через Приват24.

Зокрема, абонементи чотирьох видів можна буде придбати через SMS-повідомлення та bluetooth. За словами речника  "Львівелектротрансу" Івана Бондара, йдеться про разові квитки (пільгові та звичайні), а також про півторагодинні та денні абонементи, повідомляє Tvoemisto.tv.

"Щоб купити квиток через SMS, пасажиру треба буде надіслати на тризначний або чотиризначний номер коротку буквенно-цифрову комбінацію, яка відповідатиме певному абонементу. У відповідь приходитиме повідомлення з унікальним кодом та інформацією про тип придбаного квитка. Контролер зможе перевірити дійсність такого квитка по цій інформації, а також по часу отримання SMS", — додав Іван Боднар.

Протягом першого місяця така послуга буде доступна лише для абонентів Vodafone.

Аби оплатити проїзд за допомогою bluetooth, буде необхідно встановити спеціальний додаток від EasyPay, яка розробила цю послугу, та поповнити його. Далі за допомогою bluetooth смартфон можна підключити до спеціального модема у вагоні і через додаток придбати квиток. За словами Івана Бондаря, обидві технології мають запрацювати не пізніше середини лютого.

Нагадаємо, у Львові впровадили нові електронні абонементи на проїзд у трамваях і тролейбусах, які зовсім скоро можна буде придбати.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Суворі львівські контролери: пасажира, який оплатив проїзд через термінал, оштрафували

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Мріяти не шкідливо: які трамвайні маршрути хочуть відкрити у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах