Не купуй там: у Львові виявили ще два незаконні будівництва

У Львові виявили ще два незаконні будівництва. Фото: міська рада Льовова

Міська інспекція держархбудконтролю виявила у Львові самовільне будівництво на вулиці Смілій, 1а та на вулиці Варшавській, 171 (ЖК «Хелен Таунхаус»). Мешканців просять бути обачними і не купувати квартири у неперевірених забудовників.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«На об’єкті, що на вул. Сміла, 1а, роботи розпочались ще у 2020 році. Однак ми тоді не могли проводити перевірок, оскільки у нас забрали повноваження. Тепер, коли наша Інспекція знову має повноваження, ми відкрили перевірку, за підсумками якої зрозуміли, що там відбуваються будівельні роботи без належних дозвільних документів», — сказав начальник Інспекції ДАБК Львова Тарас Павлишин.

За його словами, на вулиці Варшавській, 171 забудовник також відновив будівництво багатоквартирного будинку без дозвільних документів.

«Стосовно вул. Варшавської, 171, то там раніше продавали квартири через Інтернет, ми бачили інформацію щодо ЖК «Хелен Таунхаус». Там будується багатоквартирний будинок на 4 поверхи», — зазначив Тарас Павлишин.

Власника землі також притягнуть до відповідальності через відсутність необхідних дозвільних документів.

Нагадаємо, інспекція державного архітектурно-будівельного контролю закликала містян не купувати квартири у сумнівних забудовників Львова. Інспекція оновила перелік підприємців, які погано себе зарекомендували. Мерія закликає не купувати житло на вулиці Тернопільській, 42 у Львові.

Последние новости