Можуть знести: львів'ян закликають не купувати житло на Тернопільській

Мерія закликає не купувати житло на вулиці Тернопільській. Фото: міська рада

Мерія закликає не купувати житло на вулиці Тернопільській. Фото: міська рада

Події
01 квiтня 2021 13:19

Мерія закрикає не купувати житло на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Приватне акціонерне товариство «Ірокс» відновило там незаконне будівництво. Читайте новини Львова на VG Львів.

За словами заступника міського голови Львова Любомира Зубача, місто скерує звернення до всіх відповідних інстанцій та вживатиме заходів, аби зупинити самовільні роботи.

«Дійсно, це є одне із проблемних будівництв — самовільні будівельні роботи, які вчиняє сумновідома компанія «Ірокс». Власне, певний час ці роботи були зупинені, але вони їх відновили. Це є повністю самовільні роботи, вони не мають жодних дозволів від міста», — зазначив Любомир Зубач.

Мерія закликає не купувати житло на вулиці Тернопільській. Фото: міська радаМерія закликає не купувати житло на вулиці Тернопільській. Фото: міська рада

Водночас, він зазначив, що це будівництво класифікується як СС3, тобто це клас наслідків, які є підконтрольні державним органам архбудконтролю. Міська інспекція юридичних важелів тут не має, хоча зараз відбуваються судові процеси для того, щоб довести, що насправді місто може тут впливати.

Нагадаємо, інспекція державного архітектурно-будівельного контролю закликала містян не купувати квартири у сумнівних забудовників Львова. Інспекція оновила перелік підприємців, які погано себе зарекомендували.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах