На Стрийській знесуть «Формулу краси»: що там буде

На Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкому

На вулиці Стрийській у Львові знесуть спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси». На його місці облаштують заклад громадського харчування. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідні містобудівні умови і обмеження видали під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 30 липня, пише Твоє місто.

«Йде мова про перехрестя вулиці Стрийської і Наукової біля озера. Там є двоповерхова громадська будівля. Є пропозиція замінити її одноповерховою. У перспективі є ще забудова, яку будемо розглядати на містобудівній раді, але нині йдеться виключно про цю будівлю, в контурах існуючих ліній. Там буде заклад громадського харчування з облаштуванням ландшафту», – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Так, заклад громадського харчування з’явиться на вулиці Стрийській, 202. Для цього доведеться знести існуючу двоповерхову будівлю – спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси», який колись належав фірмі Дубневичів. Будівлю продали у вересні 2020 року.

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво видали ТзОВ «Віллоу Ярд Р1».

Нагадаємо, вже у вересні цього року у Львові продовжать реконструкцію фонтану «Кульбаба». Крім того, планують оновити усю площу Галицьку, а також демонтувати дві тимчасові споруди.

Последние новости