Нові правила перевезення пасажирів: що змінилося

Нові правила перевезення пасажирів: що змінилося. Фото: Національна поліція.

З 21 жовтня в Україні почали діяти нові правила перевезення пасажирів між областями. Згідно із рішенням Кабміну, перевезення у регіонах, де встановили «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епіднебезпеки, здійснюватимуться із певними обмеженнями. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Нові правила для перевезення пасажирів – вимушений крок для стримування поширення коронавірусної хвороби, щоб зберегти життя та здоров’я громадян. Тому наявність як у водіїв, так і у пасажирів документів, які б підтверджували їх Covid-безпечність, є необхідною умовою для регулярних та нерегулярних перевезень у будь-якому виді транспорту», – заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Перевезення пасажирів у регіонах із жовтим, помаранчевим чи червоним рівнем епіднебезпеки дозволені лише за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів одного з таких документів:

Нові правила стосуються як регулярних, так і нерегулярних перевезень пасажирів. Мова йде про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

 

Последние новости