Мюзикл-казка Пригода Святого Миколая

Афіша - Дітям - Мюзикл-казка Пригода Святого Миколая

Афіша - Дітям - Мюзикл-казка Пригода Святого Миколая

16 та 19 грудня 2019 року у Львові відбудеться Мюзикл-казка "Пригода Святого Миколая".

Стару добру історію мовою музики розкажуть хорова капела "Дударик" у супроводі Rock Orshestra, солісти В’ячeслав Сінчук, Тарас Різняк, Оксана Муха.

Ангели, ангелята, Чортик, чортенята і Кіт змагатимуться з силами мороку в музичних баталіях і повернуть у наш світ Святого Миколая. Бо сили добра завжди перемагають, якщо об’єднуються. Ті з глядачів, що уже встигли насолодитися мюзиклом "Пригода Святого Миколая" у попередні роки, будуть приємно здивовані. Адже в новій версії музичного дійства силам світла допомагатиме ще й Маленький Принц. Він ненадовго залишив свою крихітну планету і триматиме оборону разом з дітьми. Бо хто ж, як не цей герой, вміє так легко і щиро дарувати людям Світло.

Аргументами в музичних баталіях у боротьбі Добра зі Злом стануть не просто слова, а улюблені хіти всіх часів і народів – пісні James Brown I feel good, AC/DC Highway to hell, Queen We are the champions, Chuck Berry Johney B. Good, the Beatles Hey jude, Adele Skyfall, Scorpions You and I, Leonard Cohen Halleluia, Eric Clapton Tears In Heaven",- розповідають організатори заходу.

Мюзикл відбудеться 16 грудня у театрі ім. М. Заньковецької о 16.00 та о 18.30.

А також, у Центрі Довженка на Сихові 19 грудня о 16.00 та о 18.30.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах