Вечір фільмів братів Коен на даху

Афіша - Клубне кіно - Вечір фільмів братів Коен на даху

Афіша - Клубне кіно - Вечір фільмів братів Коен на даху

Вечір найексцентричніших режисерів Голлівуду пройде на даху Lviv Film Center 26 червня.

Фільми братів Коен включені в реєстр фільмів, що мають "культурне, історичне чи естетичне значення"! Знімають у стилі нуар. Джоел та Ітан входять в число найбільш авторитетних кінорежисерів сучасного кіно. Як правило, самі пишуть сценарії, режисирують, продюсують та монтують свої фільми. 

ЩО: вечір кіно братів Коен на даху під зорями

КОЛИ: 26 червня, ср, 21:30

ДЕ: Львів, LFC, В. Великого, 14а

КВИТКИ (130 грн за 2 фільми)

Телефон для додаткової інформації: 093 486 16 28

Програма:

21:30 - “ФАРГО”

Фільм отримав два Оскари, нагороди за режисуру від Британської кіноакадемії та Каннського кінофестивалю, безліч номінацій, а також входить у список 250 найкращих фільмів усіх часів за версією IMDb. У 2006 році картина була включена в Національний реєстр фільмів США, що мають "культурне, історичне чи естетичне значення". У 2014 році був запущений однойменний телесеріал з оригінальним сюжетом, але знятий в схожій стилістиці. Продюсерами серіалу виступили самі брати Коен. Серіал отримав неабияку популярність!
Сюжет: якщо все дозволено, якщо немає меж насильству, викрадення власної дружини – чудова думка. Тоді жорстокість виривається на волю і заливає весь світ кров’ю. Тоді ланцюг кривавих убивств зростає і немає повернення до нормального життя, а єдине, що пов'язує людей – смерть. Виклик убивцям кидає відважна жінка поліцейський і страшною буде розплата.
Мова: українська.

23:30 - “СТАРИМ ТУТ НЕ МІСЦЕ”

Фільм входить у 250 найкращих фільмів усіх часів за версією IMDb. Переможець у категоріях "Найкращий фільм", "Найкраща чоловіча роль другого плану" (Хав'єр Бардем), "Найкращий режисер" (Ітан Коен, Джоел Коен), "Найкращий адаптований сценарій". Два "Золотих глобуса". Три призи Британської академії. Всього 83 нагороди і 36 номінацій.
Сюжет: звичайний роботяга знаходить в пустелі гору трупів, вантажівку, набиту героїном, і спокусливу суму у два мільйони доларів, готівкою. Він вирішує взяти гроші собі, і результатом стає хвиля насильства, яку не може зупинити вся поліція Західного Техасу.
Мова: українська.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах