"Ціна правди" - допрем'єрний показ фільму

Афіша - Клубне кіно - "Ціна правди" - допрем'єрний показ фільму

Афіша - Клубне кіно - "Ціна правди" - допрем'єрний показ фільму

25 листопада 2019 року в "Кінопалац" відбудеться допрем'єрний показ фільму польської режисерки Аґнєшки Голланд "Ціна правди".

ПРОГРАМА (Синій зал):

19:00 – збір гостей і акредитація ЗМІ;

19:20 – привітання, відеозвернення знімальної групи, презентація книги;

19:40 – показ фільму;

21:40 – Q&A у фойє.

ПРОГРАМА (Червоний і Арт зали):

19:20 – показ фільму;

Аґнєшка Голланд – польська режисерка, Голова європейської кіноакадемії, лауреатка "Золотого глобусу", двократна номінантка на премію "Оскар" за стрічки "Європа, Європа" (1991) і "У темряві" (2011).

У 1933 році вельський репортер Ґарет Джонс шукає свою наступну велику історію. Останні новини приводять його до Москви, де він знайомиться з журналісткою Адою Брукс. Ада відкриває йому очі на "радянську утопію", яка не має нічого спільного з реальністю. І Ґарет, попри смертельні погрози, розпочинає своє розслідування. Переховуючись від спецслужб СРСР, крок за кроком він розкриває правду про трагедію українського народу: Голодомор, жорстку цензуру, змову та масові репресії. Саме його викриття згодом стануть підґрунтям для роману "Колгосп тварин" Джорджа Орвелла.

Режисер: Аґнєшка Голланд

Автор сценарію: Андреа Халупа

Продюсер: Клаудія Смея, Станіслав Дзідзіч, Єгор Олесов, Ангус Ламонт, Андреа Халупа

У ролях: Джеймс Нортон, Ванесса Кірбі, Пітер Сарсгаард, Джозеф Моул, Кеннет Кренем, Яків Ткаченко, Олег Драч, Володимир Федорук, Анна Шайдюк, Анастасія Чала, Аліна Ковальська та інші

Фільм "Ціна правди" спільного виробництва Польщі (Film Produkcja за підтримки Polish Film Institute), України (Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно) та Великої Британії (Jones Boy Film). Зйомки фільму проходили в Україні, Польщі та Шотландії.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах