Вечірка "АNІS Birthday session"

Афіша - Клуби - Вечірка "АNІS Birthday session"

Афіша - Клуби - Вечірка "АNІS Birthday session"

У  клубі Picasso пройде Вечірка "АNІS Birthday session".

Гість вечора - гурт Іспанія.

Іспанія - рок-гурт, який створили гітарист гурту СКРЯБІН Олексій Зволинський та фіналіст Голосу Країни Аніс Еттаєб.

У новоствореному бек-сайд проекті беруть участь друзі засновників ІСПАНІЇ – музиканти відомих українських гуртів. Віктор Корженко – барабанщик ТНМК – давній друг Льоші Зволинського. Ще у 1995 році вони разом творили музику в одному київських рок-гуртів. Певний час Вітя Корженко був барабанщиком гурту СКРЯБІН. Бас-гітаристом на перший виступ гурту був запрошений Сергій Іофик – учасник колективу Грін Грей, а в минулому звукорежисер гурту СКРЯБІН. Також, на виступах до гурту ІСПАНІЯ долучається бас-гітарист Євгеній Гусак.

В грудні 2016 року гурт ІСПАНІЯ заявив про своє існування, розмістивши в інтернеті live-відео, в якому прозвучала українська версія сатиричної пісні "Фіаско" російського гурту "Ленінград". "Етимологія українського матюка" - перша робота гурту, який пообіцяв своїм друзям та шанувальникам створювати щиру музику про людей і для людей. 

За перший рік свого існування гурт ІСПАНІЯ уже зіграв близько десятка концертів, опублікував сім синглів, запустив власний сайт, та анонсував випуск першого альбому.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах