Концерт "Музика Франції у Львові"

Афіша - Концерти - Концерт "Музика Франції у Львові"

Афіша - Концерти - Концерт "Музика Франції у Львові"

П’єр Зеворт – титульний органіст готичного собору Сен-Жермен л’Осерруа (1150) у середньовічному місті Дурдан, що за 60 км від Шартра (Франція). П’єр Зеворт поєднує концертні виступи по Франції (Нотр-Дам де Парі, собори Бордо, Кутанса, Сент-Омера) з викладанням музики у Дурдані та Арпаоні. Він володар кількох престижних премій, зокрема консерваторії Рамо та Співочої школи у Парижі і Бордо.

Концертні гастролі П’єра Зеворта неодноразово відбувалися у багатьох країнах: Великобританія, Швейцарія, Німеччина, Прибалтика, Польща, Румунія, Бельгія, Україна, Чехія, Білорусь, Росія, США, Бразилія. У 2018 році він з успіхом інтерпретував органну музику Франції у кількох містах України.

Програма виступу П’єра Зеворта на ІІІ Міжнародному фестивалі “Pizzicato e Cantabile” 1 серпня 2018 року наскрізь пройнята містикою сакральності французьких композиторів, які творили у XVI ст. за органами майстрів XVIII cт. Т’єррі та Кліко, а також у XIX-XX ст. для органів Арістіда Кавайє-Колля у храмах Парижа Нотр-Дам і Сен-Сюльпіс.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах