KADNAY

Афіша - Концерти - KADNAY

Афіша - Концерти - KADNAY

KADNAY — українська indie, electro-pop група, утворена в 2012 році.

В кінці 2014-го року випустили свій перший альбом "Kadnay" і вирушили у всеукраїнський тур. Через півтора року вони випустили наступний альбом "23FLOOR", Ще через півроку, вже в лютому 2017, талановитий дует брав участь в національному відборі на Євробачення, отримавши максимальний бал від журі, а також викликав великий резонанс серед глядачів і шанувальників творчості групи.

У листопаді 2017 року артисти презентують свій перший україномовний альбом "Відчуваю". Їх новий альбом, якого всі чекали з великим нетерпінням, оповідає слухачам про життя, душевних переживаннях і любові, але не в побитому сенсі цього слова, а про любов — як всепоглинаючих почуттях. Кожна їхня пісня — це маленька, глибоко прожита історія, а їх музика наповнена душевністю та щирістю настільки, що її хочеться слухати, перекручуючи пісні раз по раз до початку пластинки.

У грудні 2017 KADNAY потрапили в номінацію "Поп-група року" за версією музичної премії Yuna.

Група успішно виступила на національному відборі Євробачення 2018 з новим хітом "Beat Of The Universe" в якості фаворитів, та отримала любов публіки і журі.

У травні 2018 року артисти перемагають в номінації "Інді" на музичній премії "Золота жар-птиця".

Тижнем пізніше KADNAY здобули перемогу на відборі на Sziget 2018 і уже в серпні представлятимуть Україну на одному з найвідоміших фестивалів Європи.

Купить билеты на концерт KADNAY

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах