Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

Афіша - Концерти - Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

Афіша - Концерти - Різдвяний концерт гурту "Troye Zillia" у стилі World Music

На концерті слухачі почують як дуже знані колядки і щедрівки - "Бог предвічний", "Свята ніч", "Щедрик", "Небо і земля" так і унікальні та рідкісні, як до прикладу колядка "Бабусі", яку музиканти привезли від української діаспори з Канади. Перелік стилів у яких аранжовані колядки та щедрівки вражає! Це елементи клезмеру, реггі, соулу, ланджу, фольку, автентики електрофольку та ірландської музики. Хоча варто зазначити, що всі вони розумно сплетені і творять неповторний стиль TROYE ZILLIA – український world music.

Гурт TROYE ZILLIA - відомий колектив, який вдало презентує українську культуру на сценах України, східної та центральної Європи і постійно дивує слухачів своїм нетиповим трактуванням народної музики. Сучасні турецькі, єгипетські та латиноамериканські ритми, під які просто нереально всидіти на місці, витонченість, загадковість бандури та п'янке і водночас басове джазове звучання клавішних.

Тріо сформувалось у Львові у 2014 році і за цей час музиканти вже випустили три повноцінні альбоми (LP „In Ukrainian” (2014), альбом колядок LP ‘Paradise Birds’ (2017), альбом LP „Flora&Fauna” (2018), об`їхали безліч країн світу і завоювати тисячі сердець слухачів в Україні та за кордоном.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах