Jozef van Wissem

Афіша - Концерти - Jozef van Wissem

Афіша - Концерти - Jozef van Wissem

Він грає найкрасивішу музику. Він отримував нагороду в Каннах. Він пише альбоми з Джимом Джармушем.

Концерт Jozef van Wissem відбудеться 9 листопада у Львівському органному залі. 

Jozef van Wissem - голландський композитор-мінімаліст і лютніст, автор саундтреків до фільму "Виживуть тільки коханці" дасть концерт у Львівському органному залі.

"Будучи одночасно авангардним композитором і бароковим лютністом, голландський музикант пан ван Віссем легко поєднує, здавалося б, непоєднуване", - The New York Times.

У 2013 році він отримав нагороду на Канському кінофестивалі за кращу оригінальну музику до фільму Джима Джармуша "Only Lovers Left Alive". Із Джармушем він також записав кілька альбомів. Йозеф відомий своїм нестандартним підходом до використання лютні - інструменту, типового для епох Ренесансу та Бароко, але більш ніж несподіваного в сучасній музиці. Незважаючи на витончену електронну обробку звуку, ван Віссем значною мірою залишився вірним традиційному тембру, резонансу і техніці гри на лютні.

Його музика вирізняється лаконічністю і чіткістю, здійснює на слухача гіпнотичний, майже інстинктивний емоційний вплив і виконується автором з аскетичною зосередженістю, яка віддзеркалюється в запозичених із католицизму назвах окремих творів. Тривалі композиції та витончені мелодії немов відводять слухача в інший, ідеальний світ.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах