Перша Україномовна Стендап Комедія

Афіша - Концерти - Перша Україномовна Стендап Комедія

Афіша - Концерти - Перша Україномовна Стендап Комедія

Перша Україномовна Стендап Комедія відбудеться у Львові 21 лютого.

Завісу Першої Україномовної Стендап Комедії відкриває:

Іван Жорноклей – киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий "Ukrainian Stand-Up Agency". Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.

Максим Кравець – справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. А ще Максим – фіналіст проекту "Комік на мільйон" на телеканалі "ICTV", автор та актор гумористичного проекту "#шоуюри" на телеканалі "1+1", кіноактор та кіносценарист.

Svyatoslav Marchenko – комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти походу збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко, пише сценарії для телевізійних гумористичних проектів України.

Вова Євчук – людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також, Володимир, переможець проекту "Розсміши коміка", чемпіон Рівненської "Ліги сміху" 2017 та автор гумористичних телевізійних проектів України.

Тривалість програми 1,5 години.

Шоу-програма представлена українською мовою.

Рекомендовано особам від 18 років.

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах