Екскурсія за чайові

Афіша - Екскурсії - Екскурсія за чайові

Афіша - Екскурсії - Екскурсія за чайові

"Екскурсія за чайові" відносно нове явище в українській культурі і більшою мірою поширене у закладах харчування. Але воно має важливе значення, адже є виявом своєрідної поваги до чужої праці, вдячності і взаємного розуміння між абсолютно незнайомими людьми.

Суть таких мандрівок полягатиме в тому, що туристи самі будуть визначати плату для свого екскурсовода. Такі екскурсії включатимуть прогулянки Львовом і відбуватимуться двічі на місяць.

За час екскурсії по історичних локаціях Ви самостійно зможете оцінити працю екскурсовода у грошовому еквіваленті.

Екскурсія пролягатиме наступним маршрутом:

Площа Ринок, українська дільниця (Успенський храмовий комплекс), єврейська дільниця (“Синагога Золота Роза”), католицька дільниця (Латинська катедра, каплиця Боїмів), вірменська дільниця (Вірменська катедра), Аптека-музей, Королівський арсенал, Порохова вежа.

Дані локації презентують Львів епохи Середньовіччя та Відродження і є архітектурною візитівкою міста. Прогулянки Львовом за цим маршрутом - унікальна можливість пізнати Львів.

Мандрівка стартуватиме з найдавнішої головної площі, забудованої за магдебурським правом —площі Ринок. Вона була забудована ще у ХІІІ—XIV ст., звичайно з пізнішими доповненнями та перебудовами. З того часу і по сьогоднішній день площа залишається епіцентром суспільного, культурного і духовного життя міста.

Детальніше: http://feel-tour.in.ua/

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Екскурсії
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах