Виставка мікромініатюри "Восьме чудо світу"

Афіша - Виставки - Виставка мікромініатюри "Восьме чудо світу"

Афіша - Виставки - Виставка мікромініатюри "Восьме чудо світу"

На виставці представлені найменші в світі шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями людських рук.

Відвідувачі побачать філігранні мікрошедеври: скульптуру Мерилін Монро, розміщену на торці волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху на кінчику волосини, зоопарк у волосині, мікрокамею "Лик Ісуса Христа" на рисовому зерні; Шварценегера, який грає біцепсами, на маковому зернятку; слонів-еквілібристів, балансуючих на людській волосині, вставленій у вушко швейної голки; мікрофігурки семи жінок-товстушок, подіумом яким служить рисове зернятко, вражаючі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, та багато інших приголомшливих чудес.

Мікромініатюри можна розглянути в мікроскоп.

Довідка:

Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, автор творів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. На виставці також будуть представлені книги автора — тритомник віршів — "Апофеоз любові", "Апофеоз мудрості" і "Апофеоз життя". Автор вважає, що, тільки наповнюючи душі і серця людей — любов’ю, світлом і добром можна змінити світ на краще.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах