Виставка "Графічні Фантасмагорії"

Афіша - Виставки - Виставка "Графічні Фантасмагорії"

Афіша - Виставки - Виставка "Графічні Фантасмагорії"

Виставка ERA Khelovneba “Графічні Фантасмагорії” відбудеться 13 вересня-11 жовтня у Львові.

На виставці представлено 30 робіт із циклу “Світ мого маленького світу”, створених у період від 2001року (більшість робіт 2014 – 2018 років).

Трансформація кольорових акварельних плям у лінійні фігури та повномасштабні сюжети – це робота із власним несвідомим, яке, окрім терапевтичного ефекту для самої авторки, набуває естетичної цінності для глядача.

Процес нагадує проходження тесту Роршарха, під час якого через переосмислення прихованих емоцій той чи інший силует перетворюється у цілком конкретний образ.

Загадковість, таїнство, містерія, дивина – усе це міститься в семантиці слова фантасмагорія. Підсвідомо це відчуває кожен, проте не кожен при цьому повною мірою усвідомлює багатогранність його значення.

Віршовані строфи тут фіксують увагу глядача на тому, "що-хотів-сказати-автор" та, водночас, доповнюють новими смислами усталений на папері образ. З іншого боку сама мисткиня наполягає на довільній асоціативній інтерпретації її графіки та можливості паралельного прочитання усіх елементів експозиції.

Вхід вільний.

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах